"Unus pro omnibus, omnes pro uno"

Benvolguts i benvolgudes!!!

Esteu interessats en la cohesió grupal? Necessiteu recursos per potenciar les relacions entre els membres d'un grup? Doncs aquest bloc us ajudarà a conèixer i a trobar respostes als vostres dubtes!

Primer de tot, és important tenir present que la cohesió és la sensació de pertinença al grup, la identificació amb les seves metes, valors, normes i costums. Per tal que els seus membres es sentin acollits, cooperin i a la vegada s'afavoreixin les relacions entre ells/es, és prioritari cohesionar-lo. Així, davant d'un grup amb dificultats de relació, cal tenir com a objectiu principal facilitar un ambient d'adaptació, un clima agradable, de treball i de cooperació per obtenir una bona cohesió grupal.

Aquest bloc neix davant la necessitat de conèixer eines i recursos per cohesionar un grup que es troba amb moltes dificultats i problemes de relació entre els seus membres. A partir d'una recerca i recollida d'informació, pretén ser una eina d'ajuda per aquells professionals que es trobin amb aquesta necessitat.

Per acabar amb la primera publicació, us deixo amb un lema suís, que és el títol que enceta aquest blog:

"Unus pro omnibus, omnes pro uno" - Uno para todos, y todos para uno


2 comentaris: